Ml. žáci měli štěstí

Ml. žáci měli štěstí

TJ Slovan Kamenice nad Lipou – TJ Slavoj PEZAG Třešť 1 : 2 (0 : 1)

V neděli nás čekal další soupeř, tentokrát hráči Kamenice okusili hořkost porážky. A to doslova. Kamenického brankáře poprvé pokořil Štěpán Kubát, kdy dorazil jemu vypadnuvší míč do odkryté brány. Poté se Třešti moc nedařilo a ke slovu se přihlásila Kamenice, kdy několikrát ohrozila naší bránu a byla velmi blízko k vyrovnání. Adam v bráně a hlavně konstrukce jeho brány odolala a tak jsme první poločas vyhráli jedna nula.

Do druhé půle vyšlo sluníčko a s ním i velký tlak Třeště, který bohužel neskončil brankou v síti Kamenice. Naopak dvě minuty před koncem se podařilo domácím vyrovnat a už se schylovalo k dělení bodů. Jenže to by nesměl na hřiště přiběhnout Martin Veverka, který přetáhnutý roh Tomáše Roda doklepl se štěstím do polo odkryté brány. Vypukla velká radost jelikož rozhodčí ihned po vstřelené brance odpískal konec utkání a my tak ,,vyloupili,, místní stadion. Bojovný zápas se šťastným koncem.

Pavel Kubala (trenér týmu k zápasu) : ,,Za výhru 2:1 jsme s Kubou určitě rádi, horší to je však s předvedenou hrou. Ještě stále potřebujeme dopilovat využívání celého hřiště a zlepšit kombinaci plus přihrávky. Kluci nám přesto ukázali, že když to nepůjde až tak pohledným fotbalem (víme že umějí zahrát mnohem lépe) tak to vítězství urvou silou a hladem po výhře. Další zápas nás čeká na domácí půdě, tak snad ukážeme našim fanouškům, že umíme zahrát pohledný fotbal. Klukům děkujeme za tři body.,,

Branky Třeště: Kubát Štěpán, Veverka Martin

Sestava: 

I. Pokorný – Jirák, Háva, Doležal Milan I – Rod, Veverka, Šebela – Kříž

II. Pokorný – Mátl, Háva, Doležal Milan II. –  Kubát, Surán, Matějičný – Kohout