Ml.žáci opět bodují

Ml.žáci opět bodují

TJ Slavoj PEZAG Třešť – SK Věžnice 6 : 0 (4 : 0)

Přijel k nám soupeř z Věžnice, který nás dokáže vždy velice nepříjemně potrápit, ale neděle byla pro naše kluky jako z ráje malovaná. Nabuzeni vyběhli vstříc třem bodům a hned v prvních dvaceti vteřinách jsme vstřelili branku. Saša utekl po lajně a nekompromisně zakončil na vzdálenější tyč. Pak přišla kličkovaná v podání Tomáše a přízemní střelou rozvlnil síť po druhé. Další branku přidal jubilejní střelec a benjamínek v týmu Slavoje Eda Kubelík, který nedal brankářovi z deseti metrů šanci. Poté přidal druhou branku ze standardní situace a Slavoj tak šel do kabiny s luxusním náskokem čtyř branek.

Po přestávce jsme dovolili soupeři tři brejky, na kterých si smlsnul náš brankář a opora týmu Áda Pokorný a vychytal si tak svou úvodní nulu v soutěži. Pak přišla chvíle opět Saši, který utekl opět po lajně a centroval před bránu. Jeho lehký centr si ale brankář srazil do své svatyně a my se radovali z pátého gólu. V poslední minutě pak pečetil vítězství náš nejlepší střelec Jirka Kříž, když dostal dlouhý balon od našeho brankáře a z dvaceti metrů trefil odkrytou bránu soupeře, kam se snažil marně doběhnout hostující vyběhnuvší brankář Věžnice. Jisté a vysoké vítězství 6:0 pro tým z údolí, tým Slavoje Třešť.

Jakub Šebesta (vedoucí týmu) k zápasu : ,,Kluci hráli výborně, musíme je s trenérem pochválit za sebevědomí výkon a produktivitu. Samozřejmě branek není nikdy dost, ale k úctě k soupeři si myslím že šest branek je dostačující rozdíl. Velice mě překvapil Eda, který jezdil jak pila a vstřelil si dvě jubilejní branky v krajské soutěži. Dalším překvapením byl Milan Doležal (třešťský), který předvedl zatím svůj nejlepší výkon v sezoně a hlasitě si řekl o dres v dalším kole, které už bude pro trenéry velmi složité a bude muset určit dva hráče, kteří hrát prostě nemůžou, ne proto že by hráli špatně, ale proto, že je málo dresů a kolonek v zápise. Proto si musí sami kluci ukázat, že právě ,,JÁ,, na to mám si obléct dres a hájit tak barvy Slavoje. Počátky rozhodně nebude soupeř, kterému vstřelíme čtyři branky do poločasu.,,

Branky:  Polzer Alexandr 2x, Kubelík Eduard 2x, Rod Tomáš a Kříž Jiří

Sestava: 

I. Pokorný – Doležal Milan I., Surán, Matějičný – Polzer, Veverka, Rod – Kříž

II. Pokorný – Jirák (Mátl), Háva, Doležal Milan II. – Šebela, Kubát, Kubelík – Kohout