Vítězná přestřelka mužů A

Vítězná přestřelka mužů A

TJ Slavoj PEZAG Třešť – TJ Dálnice Speřice 4 : 3  (1 : 0)

V 6. kole I.A třídy sk. A nastoupili naši muži A na domácím hřišti proti týmu TJ Dálnice Speřice s odhodláním změnit dosavadní bilanci s tímto soupeřem. Vždyť doposud jsme jej nikdy nedokázali porazit. Od úvodního hvizdu hlavního rozhodčího bylo jasné, že to se ziskem tří bodů myslíme vážně. Byli jsme jednoznačně lepším týmem a vytvářeli si zajímavé brankové příležitosti. Ujala  se ale pouze jediná, to když se po rohovém kopu Mareše nejvýše vyšrouboval Procházka a hlavou neomylně rozvlnil soupeřovu síť.

Do druhého poločasu jsme opět vstoupili s útočnou hrou, kterou korunoval druhým gólem Rod. V 57. minutě hosté rychle rozehráli přímý kop a Holoubek snížil. Dvougólový náskok nám vrátil vlastní gól Speřic, když po závaru před hostující brankou obránce ve snaze odkopnout balón do bezpečí nastřelil vlastního gólmana a od něj míč putoval do sítě. Hosté však opět kontrovali, když přímý kop dorazil do naší branky Huňáček. V 72. minutě odpískal hlavní sudí penaltu za faul na pronikajícího Mareše, kterou bezpečně proměnil Krejčí. Přesto hosté ještě v 83. minutě zápas zdramatizovali. Přímý kop tečoval v pokutovém území hostující Alenka a míč skončil za zády bezmocného Kousala. Na vyrovnání už ovšem hosté neměli sil a ani naši hráči už dopředu nic nevymysleli a těsné vedení udrželi až do závěrečného hvizdu.

Branky Třeště: 30. Procházka Ondřej, 52. Rod Štěpán, 64. vlastní, 72. Krejčí Michal (p)

Sestava: Kousal – Procházka (76. Tausch), Veselý, Kodys, Pěnička – Mareš (86. Lacina), Gutwald (90. Soutor), Trnka, Krejčí (87. Kubala) – Chalupský, Rod (69. Petráš)