St. přípravka nevyužívá brankové příležitosti

St. přípravka nevyužívá brankové příležitosti

V sobotu 21.09.2013 se v Kostelci uskutečnil 3. turnaj OP starší přípravky.  Ještě před začátkem turnaje jsme zjistili, že nám odpadl jeden soupeř. Kloučci ze Stonařova nepřijeli pro velkou marodku. Přestože nás čekalo o jeden zápas méně, hrací dobu jsme po dohodě s ostatními trenéry opět zkrátili na 2×10 minut místo předepsaných 15-ti. Důvodem bylo velmi chladné počasí a hrozba deště. Právě chladné počasí asi zapříčinilo, že většina týmů byla „zamrzlá“.

V úvodním zápase nás čekal tradiční soupeř ze Staré Říše. Hned od úvodního hvizdu jsme jej zatlačili na jeho polovinu, ze které se do konce zápasu nedostal. My jsme ale pro změnu nedokázali dostat balón za záda jejich gólmana, ač možností jsme si vytvořili spoustu 0 : 0.Ve druhém utkání proti domácímu týmu byla naše převaha ještě drtivější, tentokráte ovšem i s gólovým zakončením 4 : 0.Také proti Mrákotínu jsme se brzy ujali vedení a když byl těsně před poločasem před jejich brankou sražen Štěpán Kubát, kopal se pokutový kop, jehož se ujal sám poškozený a s přehledem proměnil. Ve druhé půli jsme soupeři po vlastní chybě dovolili snížit, ale vyrovnat se mu již nepodařili 2 : 1.Poslední zápas proti Brtnici byl vyrovnaný. Žádný z týmů se nedostal do vyložené brankové příležitosti. A přestože jsme měli více ze hry, remiza je asi spravedlivá 0 : 0.

Co se týče fotbalovosti, tak jsme na tom dobře, dokážeme si přihrát, naběhnout, ale to zakončení, to nás trápí. Některým soupeřům téměř nepůjčíme balón, některé vlastní chybou pustíme do šance jednou či dvakrát za zápas. Sami si vytvoříme řadu brankových příležitostí, ale bez většího gólového efektu. Stále máme na čem pracovat.

 

TJ Slavoj PEZAG Třešť – TJ Sokol Stonařov 3 : 0 kontumace

Soupeř se na turnaj nedostavil pro velkou marodku

TJ Slavoj PEZAG Třešť  – FSC Stará Říše 0 : 0 (0 : 0)

TJ Slavoj PEZAG Třešť – SK Kostelec 4 : 0 (3 : 0)

Branky Třeště: Topinka Patrik 2x, Topinka Filip, Šebela Dominik

TJ Slavoj PEZAG Třešť – SK Mrákotín 2 : 1 (2 : 0)

Branky Třeště: Topinka Patrik, Kubát Štěpán

TJ Slavoj PEZAG Třešť – TJ Sokol Brtnice 0 : 0 (0 : 0)