St. přípravka bez inkasované branky

St. přípravka bez inkasované branky

Už na ranním srazu před odjezdem do Mrákotína na další již pátý turnaj OP starší přípravky, bylo zřejmé, že tentokráte budeme hrát opět ve velmi chladném počasí ještě umocněném silným větrem, což se po příjezdu do Mrákotína potvrdilo.

V úvodním duelu jsme nastoupili proti odvěkému rivalovi z Telče. Po bezbrankovém prvním poločase, kdy naši hráči jakoby pomalu rozmrzali, jsme ve druhém svého soupeře zatlačili a dvěma brankami Filipa Topinky strhli vítězství na naší stranu.

Také druhý zápas nebyl z naší strany příliš povedený, přesto jsme i v něm dokázali zvítězit. Stará Říše dobře bránila a stejně jako v minulém turnaji nám dovolila rozvlnit síť jejich branky pouze jednou. Přesnou střelou se o to postaral náš excelentní střelec Filip Topinka.

Po malé přestávce následovaly dva zápasy proti soupeřům ze spodní části tabulky a tak jsme dali větší příležitost našim mladším hráčům. Ti se velice snažili a někteří se také dokázali zapsat do listiny střelců. Jediným hráčem, který si v těchto dvou zápasech moc nezahrál byl gólman Honza Staněk.

Poté následovala opět pauza po níž nás na závěr čekal domácí tým Mrákotína. Zatímco ostatní týmy se balily a pomalu chystaly k odjezdu domů, naši borci  společně s domácími na hřišti bojovali, promrzlí rodiče už netrpělivě očekávali závěrečný hvizd rozhodčího. Jediné branky v tomto zápase docílil krásnou střelou k tyči Jakub Liška a tak jsme i v pátém utkání tohoto turnaje zvítězili a podruhé za sebou odjíždíme domů bez ztráty bodu a bez inkasované branky.

TJ Slavoj PEZAG Třešť – SK Telč 2 : 0 (0 : 0)

Branky Třeště: Topinka Filip 2x

TJ Slavoj PEZAG Třešť – FSC Stará Říše 1 : 0 (1 : 0)

Branky Třeště: Topinka Filip

TJ Slavoj PEZAG Třešť – SK Kostelec 4 : 0 (1 : 0)

Branky Třeště: Topinka Patrik, Šebela Dominik, Topinka Filip, Liška Jakub

TJ Slavoj PEZAG Třešť – TJ Sokol Stonařov 6 : 0 (5 : 0)

Branky Třeště: Topinka Patrik, Novotný Adam, Hájek Tomáš, Šebela Dominik, Topinka Filip, Liška Jakub

TJ Slavoj PEZAG Třešť – SK Mrákotín 1 : 0 (1 : 0)

Branky Třeště: Liška Jakub