St. žáci B jen remizovali

St. žáci B jen remizovali

TJ Podyjí Černíč – TJ Slavoj PEZAG Třešť B 3 : 3 (1 : 1)

V chladném sobotním odpoledni nastoupila záloha našich starších žáků k dalšímu zápasu OP starších žáků na hřišti v Černíči.

Již od začátku to bylo nepovedené utkání. Klukům se nedařila žádná kombinace a dlouho se nemohli přes urostlé beky Černíče  dostat do zakončení. Zato v útoku domácích hrající Kristýna Kadlecová se od míče dala oddělit jen stěží a většinou za cenu faulu. Přesto se do vedení dostali hráči Slavoje. Střelu Martina Kantora, brankář vyrazil přímo před nabíhajícího Martina Veverku a ten ji chladnokrevně uklidil do odkryté branky. Z vedení jsme se ale neradovali dlouho. Vepředu opět zaúřadovala Týna a nařízený přímý volný kop  skončil za zády bezmocného Vondrušky.

Druhý poločas začal stejně jako ten první, s tím rozdílem, že tentokrát se do vedení dostali hráči domácích po dalším povedeném přímém kopu. O vyrovnání se postaral pěknou individuální akcí Martin Kantor. Když se po souboji z domácím útočníkem lehce zranil gólman Vondruška, musel jeho místo zaujmout Jirka Kříž. I on však brzy kapituloval. Domácí Patrik Vejmělek další trefou z přímého kopu završil hattrick a poslal Černíč do vedení. V nastaveném čase potom první porážku našeho týmu odvrátil David Vondruška, který utekl po pravé straně a vyběhnuvšího brankáře domácích překonal výstavním lobem alá Poborský. Přesto je remíza naší první bodovou ztrátou v této sezóně.

Branky Třeště: Veverka Martin, Kantor Martin, Vondruška David

Sestava: Vondruška – Kříž Jan, Konečný, Mezera – Vrátil, Kantor, Bargl – Fencík – střídali Veverka, Kříž Jiří, Polzer