Dalších 5 vítězství st. přípravky

Dalších 5 vítězství st. přípravky

Po pátečním vydatném dešti jsme na sobotní turnaj do Stonařova odjížděli s obavou, jak bude hřiště vypadat a zda opět nezačne pršet. To se nakonec nestalo  a také hřiště bylo v dobrém stavu. Což se nedalo říci o našem kádru. Den před turnajem se nám sešlo hned šest omluvenek z nichž tři hráči patří do základní sestavy. Nevadí, řekli jsme si, alespoň dostanou větší příležitost ti mladší. V sobotu ráno nakonec dorazil i původně omluvený Dominik Šebela, a tak jsme na turnaj odjížděli se třemi hráči na střídání, jedním obráncem a dvěma benjamínky (ročník 2006) do útoku.

Úvodní utkání proti rivalovi z Telče jsme začali velice dobře. Svého soupeře jsme zatlačili a brzy se ujali vedení  2 : 0. Ve druhé půli se ještě krásnou střelou blýskl Dominik Šebela a bylo z toho pohodlné vítězství.

Následovala dvě utkání proti domácím borcům a borcům Kostelce, kteří sice letos patří k nejslabším (i vzhledem k nízkému věku), ale kteří se turnaj od turnaje zlepšují a pokud jim nadšení vydrží budou na jaře a hlavně v příští sezoně jistě bojovat o přední místa v tabulce.  Také tato utkání jsme zvládli bez obdržené branky a sami jsme dokázali 4 resp. 3 branky vstřelit, když svou premiérovou branku v letošní sezóně vsítili Vojta Jirák a Lukáš Zedník.

V dalším zápase jsme narazili na rozjetou Brtnici, která si na turnaj přivezla střeleckou formu. Proti nám se však prosadit nedokázala, zatímco našim útočníkům se podařilo skórovat hned dvakrát během prvního poločasu.

Posledním soupeřem našeho týmu byl, stejně jako minulý turnaj, tým Mrákotína. Na všech aktérech již byla patrná únava, a tak bylo zřejmé, že to bude utkání o jedné brance. Tu dokázal ve druhém poločase vstřelit uzdravený Dominik Šebela, pro nějž to byla čtvrtá branka v turnaji a celkově již čtrnáctá.

TJ Slavoj PEZAG Třešť – SK Telč 3 : 0 (2 : 0)

Branky Třeště: Topinka Patrik, Liška Jakub, Šebela Dominik

TJ Slavoj PEZAG Třešť – TJ Sokol Stonařov 4 : 0 (3 : 0)

Branky Třeště: Jirák Vojtěch, Topinka Patrik, Topinka Filip, Zedník Lukáš

TJ Slavoj PEZAG Třešť – SK Kostelec 3 : 0 (2 : 0)

Branky Třeště: Šebela Dominik, Topinka Patrik,  Hájek Tomáš

TJ Slavoj PEZAG Třešť – TJ Sokol Brtnice 2 : 0 (2 : 0)

Branky Třeště: Liška Jakub, Šebela Dominik

TJ Slavoj PEZAG Třešť – SK Mrákotín 1 : 0 (1 : 0)

Branky Třeště: Šebela Dominik