Muži A nedokázali překonat obranný val

Muži A nedokázali překonat obranný val

TJ Slavoj PEZAG Třešť – TJ Sokol Štoky 0 : 0 (0 : 0)

V neděli 3. listopadu 2013 v posledním 13. kole podzimní části sezóny (nepočítaje předehrávku jarní kola příští neděli) přivítal náš A tým na svém hřišti poslední tým tabulky TJ Sokol Štoky.

V úvodu utkání se hosté snažili hrát jednoduše a nakopávanými míči před branku Bachmana dělali domácím problémy, ovšem do vyložené šance se nedostali. Slavoj se rozjížděl pomalu a až od 20. minuty si vypracoval mírnou převahu, která sice vedla k pár rychlým křídelním akcím, ale hostující strážce svatyně Kubát žádnou nepříjemnou situaci řešit nemusel.

Ve druhém poločase přidali hráči Slavoje na aktivitě a hrálo se převážně na hostující polovině. Jenže když už dokázali domácí překonat obranný val Štoků, nedokázali vyřešit finální fázi akce. Nejblíže ke vstřelení gólu byl Trnka, který orazítkoval břevno. Ve slibné pozici se objevil i Procházka, ale ze záklonu přestřelil.  Do konce zápasu si už žádné mužstvo šanci nevytvořilo a tak došlo k dělbě bodů.                                                                                                                                                                    (Jihlavský deník, 04.11.2013)

Sestava: Bachman – Tausch (88. Kubala), Veselý, Kodys, Procházka – Mareš, Trnka, Kříž, Krejčí (65. Lacina) – Rod (75. Petráš), Chalupský