Muži B - výzva jménem Telč

Muži B – výzva jménem Telč

TJ Slavoj PEZAG Třešť B – SK Telč B 4 : 1 (1 : 0)

Průběh zápasu očima vedoucího mužstva Jana Haška:

„Sobotní utkání proti záloze Telče nebylo vůbec jednoduché, ale díky vítězství jsme udržely nejen domácí neporazitelnost, ba co víc ještě jsme doma neztratily ani jeden bodík. Domácí hřiště nám prostě sedí. Úvodní hvizd utkání byl naplánován už hodinu a půl po sobotním obědě, ale na našem výkonu to nebylo znát. Telč nám byla dobrým soupeřem a oba týmy hrály fotbal, ale střelci jsme byli jen my a to díky našim spolehlivým sniperům. Už ve 12. minutě se se zakončením nepáral Jaromír Svoboda, proměnil tak svou třetí šanci v utkání a dal podobu poločasovému výsledku 1:0. Je však potřeba říct, že k vedení nám velmi pomohla nepřesná muška telčských hráčů. V kabině jsme si řekli,že nesmíme polevit a musíme makat na 100% a nenechat soupeři ani metr prostoru.

Druhý poločas začal takovou rozhozenou či spíše rozhádanou hrou. Nejenom naši hráči, ale i hosté více než hráli, diskutovali s rozhodčím. Ale stále jsme měli zápas herně i výsledkově pod kontrolou, když se v 50. minutě trefil do černého svou typickou střelou Ondra Sedláček. Domácí lavičku definitivně uklidnil dorážkou do odkryté branky Pavel Kubala a pojistku přidal svým druhým zásahem Míra Svoboda. Čisté konto našemu gólmanovi Jirkovi Kousalovi pokazil až 3 minuty před koncem hostující útočník Roman Hejda střelou mezi nohy. Celkově jsme utkáni zvládli a potvrdili naši formu z posledních utkání.

Závěrem mi dovolte, abych naše fanoušky pozval na rozloučení s podzimem. Konkrétně na předehrávané utkání prvního jarního kola proti vedoucímu týmu III. třídy – záloze Rantířova. Utkání se bude konat 9. listopadu ve 13 hodin na našem letišti, tak přijďte nám fandit a podpořit nás v domácí neporazitelnosti.“

Branky: 12. a 82. Svoboda Jaromír, 50. Sedláček Ondřej, 76. Kubala Pavel

Sestava: Kousal – Pittner, Svěrák, Gregor, Novák (70. Kozák) – Vávrů(46. Ehrenberger), Sedláček, Svoboda J.(86. Vrátil), Krch – Kubala, Svoboda F.