„Anglický týden“ z pohledu Slavojáků a Slavojaček

„Anglický týden“ z pohledu Slavojáků a Slavojaček

Ve středu 28.9. zajížděly obě přípravky ke dvojutkáni do Humpolce, kde jim byly soupeři týmy Humpolce a Pelhřimova.

Starší přípravka A sehrála velmi vyrovnané utkání s týmem Pelhřimova a jednoznačně ovládla utkání s domácím Humpolcem. Branky ve dvojutkání Krejčí 9, Poledna 5, Biskup 3. U starší přípravky A bych tentokrát nepochválil jednotlivce, ale celý tým. Kluci odehráli každé střídání s velkým nasazením a jak v utkání s velmi silným Pelhřimovem, tak i s Humpolcem hráli velmi dobře.

Tým hrál ve složení: Pavlíček, Poledna, Mareš, Š. Kubů, P. Biskup, Kodys, V. Krejčí, Šalanda.

Starší přípravka B odehrála svoje dvojutkání ve složení Mitiska, J. Preis, A. Preis, Fridrichovský, Pařil, Novák, Opelka, Čech, Bhm. Branky ve dvojutkání: Fridrichovský 2. Kluci ze starší přípraky B se zatím stále hledají a bude to určitě ještě trvat.. Za dvojutkání je třeba pochválit Tobíka Mitisku, Tadeáše Nováka a Adama Fridrichovského.

Mladší přípravka A odehrála dvojutkání ve složení Š. Rejcha, D. Soutor, K. Kubů, M. Děchtěrenko, Š. Urban, L. Kožichová, Z. Křivánek, O. Hynk. Za utkání je třeba pochválit M. Dechtěrenka, K. Kubů a D. Soutora.

Mladší přípravka B odehrála svoje dvojutkání ve složení T. Haberl, E. Bukvajová, A. Tůma, T. Nechvátalová, M. Nechvátal, P. Bukvaj, M. Bukvaj, H. Řezníček, M. Salus. Branky vstřelili P. Bukvaj 3, A. Tůma 1, E. Bukvajová 1, M. Sálus 1.

Několik fotomomentek od Ivči Biskupové si můžete prohlédnout v přiložené galerii.

V sobotu 1.10. sehráli obě přípravky domácí dvojutkání s týmy Bedřichova a Vrchoviny.

Starší přípravka A si v prvním utkání hladce poradila s týmem Bedřichova. Ve druhém utkání s týmem Vrchoviny jsme bohužel úplně vypustily první poločas. Ve druhém poločase kluci a holky předvedli úplně jiný výkon a i když se nám podařilo soupeře z Vrchoviny přitlačit, na úplné otočení výsledku už to nestačilo. Branky ve dvojutkání vstřelili: Krejčí 8, Poledna 6, Biskup P. 2, Bartušek 1, Svobodová 1. Za první utkání s Bedřichovem a druhý poločas s Vrchovinu bych pochválil za přístup celý tým. Individuální pochvala patří zejména Terce Svobodové, která podala v obou utkáních velmi dobrý výkon.

Starší přípravka B odehrála dvojutkání ve složení Mitiska, Čech, Opelka, Pařil, Krejčí, Fridrichovský, Bukvajová Ema, Biskup J. Branky vstřelili Fridrichovský 5, T. Novák 1.

Mladší přípravka A odehrála dvojutkání ve složení Š. Rejcha, D. Soutor, K. Kubů, M. Děchtěrenko, T. Haberl, L. Kožichová, O. Hynk. Branky vstřelili Dechtěrenko 2, Soutor 1, Rejcha 1. Za dvojutkání trenéři vyzdvihli zejména výkon K. Kubů, D. Soutora a T. Haberleho.

Mladší přípravka B odehrála dvojutkání ve složení Š. Urban, E. Bukvajová, A. Krejčová, T. Nechvátalová, P. Bukvaj, M. Bukvaj, H. Řezníček, M. Salus. Všechny 3 góly ve dvojutkání vstřelil P. Bukvaj. Pochvalu za snahu v obou utkáních zaslouží všichni malí Slavojáčci.

Rovněž z těchto zápasů si můžete prohlédnout několik přiložených fotografií od Ivči Biskupové.