Pozdě, ale přece...

Pozdě, ale přece…

TJ Sokol Bedřichov B – TJ Slavoj Třešť

1 : 3 (1 : 1)

V rámci předposledního zápasu jara se dorostenci Slavoje představili v sobotu 18. května od 14:00 na hřišti v Bedřichově. Zde se utkali proti domácímu B týmu stejné věkové kategorie, který oplýval spodní příčky 1.A třídy dorostu sk. A. Zároveň se jednalo asi o poslední utkání na zdejším hlavním hřišti před rekonstrukcí, čemuž odpovídal i terén.

Zpráva z utkání pro Vás trochu opožděně dodal trenér dorostu Adam Pešta:

„Již od první minuty jsme se museli bránit aktivnímu vstupu domácího Bedřichova, ovšem odkopnutý centr mířící do našeho vápna sklepl Němeček na Jelínka a ten z první vyslal Němečka do úniku, který s přehledem proměnil. Převahu na nepříliš kvalitním hřišti ale stále měli domácí hráči a chytající Daněk měl hromadu práce se šancemi soupeře. Třešťští hrozili pouze po rychlých brejcích, těm ovšem chybělo přesné zakončení. Ve třicáté minutě si domácí vytvořili největší šanci v zápase, kdy Sovovi nepomohlo ani faulovat, ale unikající útočník ztroskotal na skvěle chytajícím Daňkovi. Do konce poločasu se ale domácím nakonec podařilo vyrovnat, a to po úplné rozebíračce naší obrany, když neměl se zakončením do prázdné brány problém Novotný.

Ve druhé půli se hra již trochu vyrovnala, ale na šance se čekalo více než čtvrt hodiny, kdy se po střele Štancla dostal k dorážce Němeček, ale trefil pouze prostor, kde se nacházel brankář. O pět minut později to byl znovu Štancl, který opět napřáhl z uctivé vzdálenosti a zopakoval tak počin z minulého zápasu, tentokrát ovšem vymetl pavouky na druhé straně brány. O deset minut později přidal pojišťující gól Němeček a utkání skončilo výhrou našeho Slavoje 3:1.“

Rozhodčí: Bouda Josef

ŽK: 1:2

Sestava: Daněk F. – Kříž, Daněk V., Sova (46. Novotný A.), Melichar – Komín (46. Pavlíček), Štancl (77. Žádný), Gregor, Jelínek – Němeček, Šťastný (77. Kříž V.)