Za 3 góly 3 body

Za 3 góly 3 body

Hajduk Lipník/SK Valeč – TJ Slavoj Třešť

3 : 0 (1 : 0)

🗣Komentář trenéra JAROMÍRA ŠTANCLA:

„Na nedělní utkání nového ročníku ve Valči jsme odjížděli s vědomím, že nás nečeká nic jednoduchého.

U starších žáků, stejně jako u ostatních kategorií, došlo k ročníkové obměně hráčů i částečné obměně trenérského týmu. Tým jsme museli doplnit mladšími hráči, protože ročníky 2010, 2011 byly slabší. Bohužel jsme díky prázdninám neměli možnost sehrát ani jedno přípravné utkání a i při tomto utkání nám chyběla téměř polovina týmu. Museli nás tedy doplnit hráči mladších žáků: DOMČA NERAD, MÍŠA PAVLÍČEK, JONÁŠ KODYS (všichni měli již za sebou odehrané utkání za mladší žáky). Chtěl bych všem klukům za výpomoc moc poděkovat.

V samotném utkání se pak naplno projevila nerozehranost. I když klukům nelze upřít snahu, tak jsme si jen těžko vypracovávali šance a celkově se nám nedařila útočná fáze.

Utkání nám ukázalo mnoho věcí, na kterých musíme do dalších zápasů velmi výrazně zapracovat. Určitě bych ale utkání nehodnotil negativně. Jako pozitivní bych viděl výkony některých hráčů. Velmi dobře zahráli: DAVID HINK, LUKÁŠ LYSÝ, MATYÁŠ KUBŮ, ERIK SEBASTIAN KUBŮ.

Příjemně nás pak překvapil RADIM FAITL, který odehrál svoje vůbec první utkání a nevedl si vůbec špatně. Dále bych chtěl pochválit DOMČU NERADA, který předvedl velmi dobrý výkon, i když měl již v nohách utkání za mladší žáky.“

Branky: 12. Průcha Matyáš, 51. Švehla Václav, 59. Svoboda Patrik

Rozhodčí: Burian Vít

ŽK: bez karet

Sestava: Šprincl – Lysý, Hink David, Faitl, Kušta – Biskup, Kubů M., Toth, Haberl – Kubů E., Hynk Daniel – střídali hokejově: Kubů Š., Tušer, Kodys, Nerad, Pavlíček