Seznámení s velkým hřištěm

Seznámení s velkým hřištěm

Hajduk Lipník/SK Valeč – TJ Slavoj Třešť

9 : 2 (4 : 1)

🗣 Komentář trenéra JIŘÍHO KREJČÍHO:

„Pro mě i pro většinu hráčů to byl vůbec první zápas na větším hřišti po přechodu z starší přípravky. Postupně budeme sbírat zkušenosti a půjdeme zápas od zápasu. Nemáme žádné očekávání, ale jsem přesvědčen, že výkony budou jen lepší a lepší.

I přes prohru 2:9 jsem musel tým pochválit, jak utkání odmakal, a byly tam pasáže, se kterými jsem byl spokojený. Soupeř měl jednoho hráče, který výkonem převyšoval ostatní hráče a v podstatě utkání rozhodl několika góly. Jinak utkání bylo vyrovnané.

V útoku jsme našli střelce MICHALA PAVLÍČKA, který dal dva góly a ještě další šance neproměnil. Několik hráčů mě výkonem překvapilo, výborně zahráli JONÁŠ KODYS, EMA BUKVAJOVÁ, PAVEL KRAJÍČEK a DOMINIK NERAD.

Chtěl bych poděkovat klukům ze st. přípravky KRYŠTOFOVI KUBŮ a PAVLOVI KRAJÍČKOVI, že nám vypomohli a byli hodně platní.

Jsem rád, že je na čem stavět a utkání nám ukázalo, na co se nejvíce zaměřit na trénincích.“

Branky: 6., 16., 20., 23., a 54. Kutálek Adam, 46. a 56. Pačinek Jan, 49. Brabenec Theodor, 51. Hotový Tomáš (p.k.) – 18. a 62. Pavlíček Michal

Rozhodčí: Burian Vít

ŽK: bez karet

K utkání nastoupili: Růžička, Novák, Mitiska, Jelínek, Biskup J., Krajíček, Kubů K., Pavlíček, Nerad, Kodys, Bukvajová Ema, Fridrichovský, Krajíčková, Pařil, Bukvajová Eliška, Krejčí