Scházela efektivita

Scházela efektivita

TJ Slavoj Třešť B – TJ Sokol Bedřichov B

1 : 4 (0 : 1)

Benfica doma s dost omlazeným týmem přivítala rezervu Bedřichova.
 
▶ 1. poločas:
 
‚8 ⚽ Už v 8. minutě šli hosté do vedení. Po míči za obranu vybíhající TOMÁŠ RŮŽIČKA na těžkém terénu neudržel míč a do prázdné branky zavěsil hráč Bedřichova: 0️⃣:1️⃣
’10-’25 ❗ Hosté po většinu času hráli z uzavřeného bloku. Slavoj sice držel míč, ale hrál pouze po velké vápno. Soupeř Slavoje často z rychlých brejků ohrožoval domácí bránu, ale RŮŽIČKA naděje domácích podržel dvakrát i s pomocí brankové konstrukce.
’31 ❗ Po úniku na bránu mířil mimo tři tyče mladičký VOJTĚCH KŘÍŽ.
’37 ❗ Hostující brankář odehrál včas míč před ZBYŇKEM RŮŽIČKOU v dobrém náběhu.
 
▶ 2. poločas:
 
’45-’55 ❗ Slavoj se držel na útočné polovině a vytvořil si několik příležitostí, které však nezužitkoval.
’56 ⚽ Po ojedinělé šanci se hosté prosadili podruhé: 0️⃣:2️⃣
’56-’70 ❗ Domácí tým i nadále aktivně tlačil. V zajímavé šanci zakončoval nohou hned dvakrát JAKUB NOVOTNÝ, po rohovém kopu se hlavou snažili prosadit marně opět NOVOTNÝ a MARTIN MAREŠ.
’71 ⚽ Opět se ujalo pravidlo „Nedáš – dostaneš“ a za hosty hattrick dovršil Kolman: 0️⃣:3️⃣
’72-’86 ❗ Domácí už za daného stavu zápasu hráli „vabank“ a tlačili se k brance, která však nepřišla.
’87 ⚽ Hráč Bedřichova se prosadil i počtvrté: 0️⃣:4️⃣
’88 ⚽ Za Slavoj si krásnou střelou do šibenice na přední tyč po dlouhém míči připsal čestný úspěch asi nejčastější střelec domácích NOVOTNÝ, čímž uzavřel skóre zápasu: 1️⃣:4️⃣

🗣 Komentář trenéra MARTINA MAREŠE:

„Asi nemá cenu vyjadřovat se k absencím, protože tím by mohl začínat každý komentář ve zbývajících zápasech podzimní části.

K samotnému zápasu: první polovina byla z naší strany až moc opatrná, kdy jsme skoro vůbec neohrozili branku soupeře. Ten se naopak dostával do snadných brankových příležitostí.

Ve druhém poločase nastalo zlepšení, bohužel nám scházela efektivita a možná i zkušenost řešit tyto situace. Je škoda, že při našem tlaku, kdy jsme možná nebyli daleko od vyrovnání, přišly dvě branky a tím bylo utkání rozhodnuto.

Určitě je pak potřeba ocenit snahu a přístup mladých dorostenců, kteří během zápasu několikrát ukázali, že by mohli být příslibem do budoucnosti.“

Branky: 88. Novotný Jakub – 8., 56., 71. a 87. Kolman Martin

Rozhodčí: Gavallér Filip – Bílý Tomáš, Bílý Tomáš

ŽK: 2:1

Sestava: Růžička T. – Sova (’79 Kubala), Novotný J., Svoboda J., Růžička Z. – Žádný (’79 Vondrák), Mareš, Lovětínský D. st., Nosek (’62 Rodek) – Kříž V., Kříž M. (’46 Komín)