Celtic drží první příčku

Celtic drží první příčku

TJ Slavoj PEZAG Třešť C – Sokol Hněvkovice  1 : 0 (0 : 0)

Také po čtvrtém jarním utkání si náš „Celtic“ drží stoprocentní bilanci, i když tentokrát si jeho hráči zapomněli obout střelecké kopačky. V předchozích třech kolech vstřelili dohromady 13 branek ( výhry 5 : 2, 4 : 0 a 4 : 1). Tentokrát jim k vítězství stačila branka jediná.

průběh zápasu očima Petra Jelínka:

„V prvním poločase utkání si nedokázal vytvořit žádný z týmů vyloženou šanci ke vstřelení branky. Vyrovnané utkání pokračovalo i ve druhém poločase. Do první jasné gólové příležitosti se dostal domácí útočník Vašek (nejlepší střelec celé soutěže se 14 zásahy), ale nedokázal míč uklidit do již prázdné branky hostí. Další velkou příležitost ke vstřelení vedoucího gólu měl domácí kapitán Bartušek, ale ani jemu se to nepovedlo. Rozhodnutí tak padlo až v 81. minutě utkání, kdy hráč Slavoje Sedláček dokázal na dvakrát překonat výborného gólmana Hněvkovic. Konec utkání již domácí hráči pohlídali a svým vítězstvím potvrdili svou první příčku v tabulce IV. třídy okresu Pelhřimov“.

Branka: 81. Sedláček Ondřej

Rozhodčí: Přibyl

Diváci: 30

Sestava: Bartušek R. – Budař (46. Jelínek P.), Maryška, Bartušek S. (K), Růžička – Kubů, Hochman, Jelínek M. (70. Novák J.) , Sedláček – Vašek, Krch