První porážka St. žáků v sezóně

První porážka St. žáků v sezóně

FK Pelhřimov B – TJ Slavoj PEZAG Třešť  3 : 2 (1 : 1)

průběh zápasu očima trenéra Jaroslava Havlíčka:

„Zápas se třetím týmem tabulky sliboval napínavý boj. Ten pro nás začal až neuvěřitelně dobře. V první minutě poslal Ondra Konečný pas za obranu a Dan Voráček lobem přehodil gólmana. Tento gól však přišel moc brzy, protože kluci začali myslet na to, že vše půjde snadno. Navíc se projevovalo, jak moc nám dělá problém umělá tráva. Balón klukům drhnul pod nohama a nemohli najít správnou míru razance přihrávek, které většinou byly rychlejší než spoluhráč. Soupeř postupně vyrovnal hru a tři minuty před přestávkou i skóre po rohovém kopu.

Ve druhém poločase byla hra vyrovnaná a byl to opravdový boj o čelo tabulky. V 50. minutě se ujali domácí vedení. Kluci cítili, že se nedaří a nedokázali na vývoj zareagovat. V 64. minutě byl stav již 3:1 po trestném kopu domácích. Za tři minuty krásně přehodil gólmana Ivo Pöndl a svitla naděje na vyrovnání. Času už ale bylo málo a my tak odešli v této sezóně poprvé poraženi po výsledku 2:3. Tři kola před koncem tak poprvé opouštíme čelo tabulky, ale boj nevzdáváme.

V sobotu přijede zatím čtvrtý Pacov a my rozhodně půjdeme za vítězstvím. Přijďte se podívat a pomoci nám“.

Branky Třeště: 01. Voráček Daniel, 67. Pöndl Ivo

Sestava: Vondruška – Fencík, Kubát, Rodek, Konečný – Voráček, Klaus, Mátl, Bargl, Budíček – Pöndl – střídali Kantor, Liška, Kříž Jan, Kříž Jiří a Kříž Michal