Celtic na jaře boduje naplno

Celtic na jaře boduje naplno

TJ Slavoj PEZAG Třešť C – Start Nový Rychnov B  4 : 1 (2 : 0)

V utkání o první příčku tabulky IV.třídy OFS Pelhřimov oba týmy na začátku utkání předváděli velmi vyrovnaný duel, ve kterém se myslelo především na obrané úkoly. Do vedení se dostal domácí tým ve 21. minutě po rychlém brejku Romana Bartuška, který obešel i hostujícího brankáře a otevřel skóre utkání. Hostujícímu týmu následně nevyšel offside-systém a domácí záložník Hochman se tak ocitnul sám před brankářem hostí a poslal „Celtic“ do dvoubrankového vedení.

Hned na začátku druhého poločasu se za domácí trefil nejlepší střelec celé soutěže Zdeněk Vašek a v 55. minutě již na 4-0 zvýšil parádní střelou Roman Krch. Poté došlo k vyloučení Romana Bartuška na domácí straně po druhé žluté kartě a taktéž u hostujícího týmu, tentokrát za nesportovní chování hráče. Oba týmy tak pokračovali v deseti a teprve poté začal ohrožovat domácí branku i tým Nového Rychnova, snížit se mu však podařilo až v poslední minutě utkání. Domácí tým si svým vítězstvím upevnil svoji první příčku v tabulce soutěže a pokračuje v jarní části sezony s plným ziskem tří bodu ve všech utkání.

Branky: Bartušek R., Hochman, Vašek, Krch – Slanec

Rozhodčí: Hrkal

Diváci: 40

Sestava: Jindřich – Rod, Bartušek S. (K), Maryška, Růžička – Mikeš (70. Nechvátal), Hochman, Jelínek M., Krch (60. Svoboda A.) – Vašek, Bartušek R.