Krutá prohra mužů B

Krutá prohra mužů B

TJ Kozlov – TJ Slavoj PEZAG Třešť B  5 : 0 (3 : 0)

V nedělním utkání 22. kola potřebovali naši muži B na hřišti Kozlova bodovat, aby se udrželi na dostřel čelu tabulky  III. třídy Jihlavska.

trenér Standa Petr k průběhu zápasu:

„Do zápasu jsme šli s tím, že chceme bodovat. Od úvodního hvizdu rozhodčího jsme drželi míč na našich kopačkách. Jenže v 11. minutě přišel první protiútok Kozlova. Z následného rohového kopu se prosadil hlavou nepokrytý hráč domácích. Pak jsme měli několik dobrých příležitostí na vyrovnání jak ze hry, tak ze standardních situací, ale nic z toho. V 26. minutě byl nedůraz Eddiho takový, že domácí vystřelili podruhé na naší branku a bylo to 2 : 0. Znovu jsme byli neustále na balonu, ale domácí gólman se překonával. Ve 40. minutě měli Kozlovští po rychlém brejku další rohový kop a znovu ho po naší nedůslednosti přetavili v branku.

Druhou půli jsme byli po přeskupení řad ještě nebezpečnější, ale zase jsme v 69. minutě inkasovali po hrubce v obraně. Dále to už byla taková křeč, zkusit vstřelit alespoň branku. Všichni se drali dopředu a v úplném závěru nám ještě jednou utekl domácí útočník a zpečetil výsledek.

Kozlov nás vyučil v produktivitě ze sedmi střel na branku za celý zápas nám dokázal vsítit pět branek.“   

Sestava: Pešta – Soutor (71. Lacina), Procházka, Novák, Krch – Kubala, Sedláček, Ehreberger (46.Kozák), Pittner – Páral, Vondrák