Dorost v Bystřici n. P. nepřekvapil

Dorost v Bystřici n. P. nepřekvapil

SK Bystřice nad Pernštejnem – TJ Slavoj PEZAG Třešť 7 : 3 (3 : 1)

K dalšímu utkání Třešť urazila velkou dálku za vedoucím týmem krajského přeboru Bystřicí nad Pernštejnem, které nechtěla nechat nic zadarmo.

Slavoj měl zpočátku lehce navrch, dokud nepřišla 22. minuta, ve které obdržel “gólman“ Jaroslav Vávrů (jenž zastoupil zraněného Patrika Svobodu) první branku. Otřesená Třešť postupně ztrácela svojí převahu, která se přelévala spíše na kopačky hráčů Bystřice. Ta dokázala brzy vstřelit další branku a stav utkání tak byl 2:0 . Hosté ale nesložili zbraně a po chvíli přesně zamířil Petr Herkner (nejlepší střelec soutěže). Do poločasu ale opět o sobě dali vědět hráči Bystřice a zvýšili svůj náskok na 3:1 .

Po pauze byl zápas v režii domácích, kteří přidali další 2 branky a navýšili náskok na 5:1. Za hosty odpověděl Dan Ivan, pro kterého to byla první trefa v sezóně. Domácí však opět přidali další branku a na tabuli tak svítilo skóre 6:2. Následující branka tentokrát patřila Janu Vrátilovi, který se individuálně prosmýkl mezi obránci a přesně zakončil. To už bylo ale pozdě. Domácí utkání kontrolovali a přidali ještě jednu pojistku. Konečný výsledek byl tedy 7 : 3.

Branky Třeště: Petr Herkner, Dan Ivan, Jan Vrátil

Sestava: Vávrů – Brychta, Novotný, Widerlechner, Lašan – Svoboda, Pešta, Ivan, Šmach, Vrátil – Herkner (Machač)