Petrášův hattrick zajistil “Béčku„ 3 body

Petrášův hattrick zajistil “Béčku„ 3 body

SK Kamenice 1933 – TJ Slavoj PEZAG Třešť B 0 : 4 (0 : 1)

Na nedělní cestování do Kamenice u Jihlavy jsme se všichni těšili, protože jsme zavítali na hřiště soupeře, kterého ještě neznáme. Zrekonstruovaný sortovní areál vypadá hezky, ovšem kvalita hřiště je jiná. Hrací plocha je vlnitá jak vodní hladina a svažuje se snad do všech stran. Přesto jsme k utkání nastoupili s odhodláním se s takovýmto tereném poprat a domací tým porazit.

Úvod zápasu se nám vydařil, domací jsme zatlačili na jejich polovině a vytvořili si spoustu brankových příležitostí. Šanci otevřít skóre měli postupně Vondrák, Páral a Sedláček. Z žádného pokusu, ať už díky vlastní chybě při zpracování míče, či nerovnosti místního terénu, branka nepadla. Až ve 33. minutě se konečně rozvlnila síť soupeřovi branky. Míč do vápna odcentroval Krch a zakončující Petráš ho uklidil za vzdálenější tyč branky. Žádnou další příležitost první půle jsme už nevyužili a tak se šlo do kabin za stavu 0 : 1. V kabině panovala dobrá nálada, protože každý cítil, že je pouze otázkou času, kdy přidáme další branky.

Do druhého poločasu vstoupli lépe domací. Byli aktivní a díky našim nepřesnostem si začali vytvářet šance, i když né skóre ohrožující. Náš útlum trval asi čtvrt hodiny. Poté jsme opět převzali iniciativu a začali být pány placu. Téměř po hodině hry přišlo uklidnění z kopačky střidajícího Aleše Laciny, který výborným důrazem v malém vápně dotlačil balón až za záda domácího brankaře. Už jsme tušili, že máme tři body v kapse, protože soupeř začal odchazet fyzicky a my měli stále více na vrch. V 72. minutě upravil skóre Petráš. O dvě minuty později završil hattrick střelou z přímého kopu z hranice velkého vápna a stanovil tak výsledku konečnou podobu.

Branky: 33., 73. a 75. Petráš, 58. Lacina A.

Sestava: Kousal – Novák, Pěnička, Lupač, Krch – Vrátil, Kozák ( 60. Kubala), Sedláček, Petráš (80. Widerlechner) – Vondrák (46. Lacina A.), Páral