Soupeř starší žáky neprověřil

Soupeř starší žáky neprověřil

FCS Stará Říše – TJ Slavoj PEZAG Třešť 1 : 14 (0 : 6)

Svůj úvodní zápas mají za sebou i starší žáci. Při cestě do Předína na zápas se Starou Říší jsme nevěděli, co očekávat od neznámého soupeře.

Zápas měl však tak jednoznačný průběh, že k němu vlastně není ani co napsat. Hra na jednu bránu, čtrnáct gólů a přehlídka dalších nevyužitých šancí. Po tomto zápase stále nevíme nic o formě našeho nového týmu, protože tento soupeř nás neprověřil.

Na závěr snad jeden povzdech….. fotbalová legislativa nařizuje týmům ve vyšších soutěžích mít mládežnické týmy. Stará Říše, hrající divizi, se zařídila po svém. Odnesli to kluci z Předína, kterých mi bylo opravdu až líto. I takto se dá podmínka mládežnických týmů vyložit….. Jen nevím, co to rozvoji fotbalu přinese.

Ale my se budeme již soustředit na náš první domácí zápas, který nás čeká v neděli a doufáme,  že potvrdíme naše ambice na čelo tabulky.

Branky Třeště: Pondl Ivo 5x, Kantor Martin 3x, Liška Matěj 3x Bargl Lukáš, Hartl Luboš, vlastní

Sestava: David Vondruška – Kříž Michal, Kříž Jan, Kříž Jiří, Mezera Petr – Liška Matěj, Rod Tomáš, Bargl Lukáš, Budíček Ondřej – Pöndl Ivo, Kantor Martin – střídali: Matějičný Filip, Háva Dominik, Hartl Luboš, Mátl Adam, Kratochvíl Matěj