Dorost doma nebodoval

Dorost doma nebodoval

TJ Slavoj PEZAG Třešť – FK Humpolec 2 : 3 (1 : 1)

Tým dorostu se poprvé v letošní sezóně představil domácímu publiku a nebylo to představení vítězné. Vloni divizní FK Humpolec byl nad jejich síly.

Úvod zápasu byl hodně neurovnaný s množstvím zbytečných ztrát ve středu hřiště. Domácí hrozili především z rychlých útoků po křídlech, ale potýkali se špatným zakončením. Vysvobodil je až Matěj Havlíček, který se po jednom takovém protiútoku trefil z téměř nulového úhlu přesně. Hosté vyrovnali v závěru poločasu po rohovém kopu a následné hlavičce do protipohybu brankáře.

Ani v druhé půli se obraz hry nezměnil. Domácím se příliš nedařilo a postupně upadali do větší a větší letargie, kterou ještě umocnili dvě trefy hostí. Hrstku přihlížejících diváků probudila až nádherná střela Matěje Havlíčka z přímého kopu, která znamenala snížení na 2 : 3. Na víc už se hráči Slavoje nezmohli a stejně jako hosté pouze čekali na závěrečný hvizd rozhodčího.

Za zamyšlení určitě stojí skutečnost, že v úvodních dvou kolech vstřelili hráči dorostu 4 branky a všechny má na svědomí Matěj Havlíček a to buď po individuální akci nebo z přímého kopu.