Muži A se nezalekli Pohledu

Muži A se nezalekli Pohledu

TJ Slavoj PEZAG Třešť – TJ Sokol Pohled 2 : 1 (0 : 1) 

Domácí zahájili šancí Štěpána Roda, který postupoval sám na branku, ale minul. Hosté se dostali do vedení po hrubé chybě gólmana Jakuba Šebesty, který svůj odkop namířil přímo do hostujícího Zycha, pro kterého už nebyl problém dostat míč do odkryté branky. V závěru prvního poločasu si sice naši hráči vytvořili několik brankových příležitostí, ale žádná z nich v soupeřově síti neskončila.

Také úvod druhé půle se nesl v duchu té první. Své šance neproměnili Rod, Chalupský a Mareš, ovšem posledně jmenovaný si vše vynahradil a v 59. minutě chladnokrevně zakončil – 1 : 1. Hosté se po obdržené brance vice než na fotbal soustředili na diskuze se sudím, což mělo za následek nejenom větší množství žlutých karet na obou stranách (konečný poměr ŽK 6 : 3), ale v 74. minutě také vyloučení hostujícího útočníka Šnobla po druhé žluté kartě. Přesilovou hru pak využil po samostatné akci střídající  Michal Petráš. V závěru se hosté sice zoufale snažili o vyrovnání, ale 3 body nakonec zůstali v Třešti.

Branky Třeště: 59. Mareš Martin, 80. Petráš Michal

Sestava: Šebesta – Procházka, Veselý, Kodys, Pěnička – Mareš (88. Kubala), Gutwald (85. Jirků), Trnka, Krejčí (90. Soutor) – Chalupský, Rod (58. Petráš)